Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı´nın 99. yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı..

Nis

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan Selçuk, mesajında şunları söyledi:

Nis

Teknolojinin doğru kullanımı,bilinçli güvenli internet ve siber güvenlik içerikleri artık EBA´da...

Millî Eğitim Bakanlığı, çocuklar ve gençleri son günlerde üzücü olaylarla gündeme gelen “Mavi Balina”, “Momo” gibi internet tuzakları ve dijital platformlardaki kötü niyetli kişi ve yazılımlara karşı bilinçlendirmek amacıyla Eğitim Bilişim Ağı çatısı altında yeni bir portal hazırladı.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Nis

´in 2019 LGS başvuruları başladı. İşte 2019 LGS sınavı ile ilgili detaylar...MEB´in yayımladığı kılavuza göre, 1 Haziran´da yapılacak LGS kapsamındaki sınav için başvurular bugünden itibaren 14 Nisan´a kadar alınacak.

Mrt

2018-2019 Okul sporları atletizm yıldız kızlar yarışında başarılı olan ve dereceye giren öğrencilerimizi ve Antrenör Ali VURAL´ı tebrik ediyoruz.

öğrencilerimiz

Rahime VURAL

İrem BATU

Esma nur TAŞKIRAN

Züleyha LAFTAN

Leyla ÇİMENSEVEN

Enise ÇİMENSEVEN

Mrt

Çanakkale Zaferi’nin 104. yılında vatan uğruna canını uğurlayan tüm şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

5,6,7,8. SINIFLAR DENEME SONUÇLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFA TIKLAYINIZ.