MUTLU SINIF ORTAMI YARIŞMA SONUCU

1. 7/G SINIFI (HANDE ŞEN KOÇ)

2. 7/L SINIFI (MUHAMMED N. YILDIRIM)

3. 7/K SINIFI (ASUDE ELİF ŞAHİN)

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni Harun DEMİR´in uygulamaya koyduğu ödüllü yarışma başlamıştır.

Kas

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı

Ara

8.sınıf öğrencilerine liseler hakkında farkındalık oluşturulması için TEOG sınavı öncesi lise tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

Gezi kapsamında Abdulkadir Konukoğlu Fen Lisesi,Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi,Binbaşı Dündar Taşer Sağlık Meslek Lisesi ziyaret edilmiştir.

Fotoğraflar için tıklayın.

Fotoğraflar için tıklayın.

Mrt

Okulumuzda geleneksel hale gelen futbol turnuvalarının 2014-2015 sezonu 13 Mart Cuma günü 6/E ile 6/G ´nin final maçı yapmasıyla sonuçlandırıldı. Zorlu mücadele tarafların 1-1 berabere kalmasıyla penaltılara kaldı. Penaltılarda kazanan 6/E oldu. 6/E ´yi ve sınıf öğretmeni Aysel KURT ´u tebrik ediyoruz.(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Ock

6-E sınıfı ayın sınıfı seçildi. Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenleri Aysel Kurt´u tebrik ediyoruz.

Ara

Sınıflarında birinci olan öğrencilerimiz başarı belgelerini Mustafa Çiloğlu´ndan aldılar. Öğrencilerimizin başarılarını kutlar devamını dileriz.